Curs de specializare - Clasa B

 "Cursul de Specializare” în vederea obţinerii Certificatului Internaţional de Conducător de Ambarcaţiune de Agrement Clasa B, pentru ape maritime până la 12Mm.

Cursul de specializare în vederea obţinerii certificatului de conducător de ambarcaţiune de agrement cu motor Clasa B presupune însuşirea de cunoştinţe şi formarea de deprinderi practice necesare la navigaţia conducerea și manevrarea în condiţii de siguranţă cu ambarcaţiuni de agrement, pentru evitarea punerii în pericol a navelor aflate în trafic, precum și  însuşirea de cunoştinţe necesare căutării-salvării şi supravieţuirii pe apă, a regulilor de menţinerea vitalităţii ambarcaţiunilor în caz de avarii.

Programa de curs cuprinde module de pregătire teoretică şi practică de navigaţie, marinărie, manevra ambarcaţiunilor, Colreg şi RND, meteorologie şi oceanografie, căutare, salvare pe mare şi supravieţuire.

Pot participa la curs persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani şi care doresc să candideze la evaluarea necesară obţinerii certificatului de conducător de ambarcaţiune de agrement clasa B.

Cursul se termina cu examen de absolvire pe baza de test grila si proba practica.

La terminarea cursului, se primeste gratuit suportul de curs și chestionarul dupa care se execută examinarea la ANR.

Durata:  - 3 zile sau intensiv (contactati-ne pentru detalii)

Actul obţinut la terminarea cursului: CERTIFICAT valabil permanent, care atesta absolvirea "Cursului de Specializare în vederea obţinerii Certificatului Internaţional de Conducător de Ambarcaţiune de Agrement Clasa B pentru ape maritime până la 12Mm.

Preţul cursului: 1150RON, TVA inclus